LLIURAMENT DE TÍTOLS OFICIALS ALS ALUMNES DE L' ACTIVITAT DE CAMBRIDGE.

El dia 14 de setembre va tenir lloc a la sala d’actes del col·legi el lliurament de certificats per a tots els alumnes que es van examinar el passat mes de juny a la convocatòria del nivell KET i PET i FCE de Cambridge.

La responsable de Cambridge Tara Tierney, que va presidir l’acte, va destacar que el paper de l’escola en l’aprenentatge de llengües estrangeres és essencial en una societat cada cop més plurilingüe. En aquest punt, va insistir que Vedruna Sant Elies té com a objectiu que l’alumnat estigui preparat per afrontar tots els reptes que la societat d’avui dia els pugui posar davant i que es puguin moure arreu del món sense entrebancs. L’activitat extraescolar dels exàmens de Cambridge que ofereix Vedruna Sant Elies, és un dels molts indicadors que des de P·3 fins a 4t.d’ESO es porten a terme al col·legi per tal de potenciar el domini de les llengües estrangeres.

Felicitem a tots els/les alumnes que van obtenir el títol o l'acreditació del seu nivell de Cambridge dins el Marc Comú de Referència Europeu i els/les encoratgem a seguir el proper nivell aquest curs.