Minut de silenci a l’escola - 18 de setembre 2017

El passat diumenge va fer un mes dels atemptats a Barcelona i Cambrils. Des de l’escola, juntament amb totes les escoles Vedruna de Catalunya, ens hem volgut afegir a les mostres de solidaritat que s’han anat succeint. 

Ahir dilluns a les 12 del migdia els 700 alumnes, junt amb tot el professorat i personal de l’escola vam llegir el manifest que teniu a continuació i després vam fer un minut de silenci, molt emotiu i impressionant que ens va colpir a tots.

Com a part de la comunitat de les 36 escoles Vedruna de Catalunya expressem la nostra indignació i rebuig a qualsevol acte de violència i la nostra profunda tristesa per a les conseqüències dels atemptats ocorreguts el passat 17 d’agost a Barcelona i Cambrils. Per aquest motiu volem mostrar el nostre condol i record per a les víctimes, la solidaritat amb tots els afectats, ferits, familiars i amics dels qui van patir en primera persona aquest acte tan injustificable.

Nosaltres creiem fermament en els valors de la pau, el diàleg, la tolerància i el respecte per sobre de qualsevol imposició, terrorisme i discriminació.

Així que, us convidem a fer un minut de silenci col.lectiu